Dankkaartjes

Dankkaartjes

U kunt enige weken na de uitvaart een bedankkaartje sturen naar de belangstellenden en/of personen die in de tijd voor en na het overlijden een belangrijke bijdrage hebben geleverd.

Deze kaartjes kunt u bestellen middels het bestelformulier dat twee weken na de uitvaart door onze afdeling nazorg wordt verzonden, of via het online bestelformulier hieronder. Tenzij u anders aangeeft, verzorgt De Laatste Eer een dankkaartje in lijn met de rouwkaart. Wilt u liever een ander dankkaartje uit onze collectie, geef dit dan aan in het vakje bijzonderheden. U kunt ook een foto of afbeelding uploaden die we gebruiken om een uniek eigen kaartje te ontwerpen.

Kosten

De kosten voor het verzorgen van dankkaartjes en -advertenties zijn niet meegenomen in de begroting van de uitvaart. Wij hanteren een prijsopbouw die afhankelijk is van het soort kaartje. Daarnaast betaalt u een starttarief van € 56,00 (vormgeving en drukklaar maken).

Wilt u een exacte prijsopgave, geef dit dan aan bij uw bestelling (wij laten u dan eerst weten wat de kosten zijn) of neem contact met ons op via dtp@de-laatste-eer.nl of bel 015-251 11 92.

Wilt u de kaartjes door ons laten verzenden, geef dit dan aan in het vakje bijzonderheden en mail een adressenlijst (Excel of Word) naar dtp@de-laatste-eer.nl. Wij zorgen er dan voor dat uw kaartjes na uw akkoord verzonden worden.

Direct doen
» Bekijk onze collectie dankkaartjes
» Bekijk inspiratie- en voorbeeldteksten voor dankkaartjes

Dankkaartjes bestellen