Keurmerk uitvaartzorg

Keurmerk uitvaartzorg

Uitvaartverzorging De Laatste Eer is gecertificeerd houder van het keurmerk van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU), hét kwaliteitskeurmerk voor de uitvaartbranche met een vermelding op ConsuWijzer.nl en beloond met een 10 door de Raad voor Accreditatie.

Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis. Wanneer u een begrafenis of crematie laat verzorgen, wilt u dat dit goed gebeurt. Uitvaartondernemers met het SKU keurmerk gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant en leveren dus de kwaliteit die u mag verwachten.

Jaarlijks toetst een onafhankelijke instelling of uitvaartverzorging De Laatste Eer nog aan de zes hoge kwaliteitseisen van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg voldoet:

  • Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart zodat u niet voor verrassingen komt te staan;
  • Een transparante kostenbegroting die schriftelijk vastgelegd wordt;
  • Een goede organisatie van de uitvaart waarvan standaard een uitgebreid dossier samengesteld wordt;
  • Bekwaam en gekwalificeerd personeel;
  • Een doelmatige klachtenafhandeling. Indien er geen oplossing wordt gevonden gaat de klacht door naar de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen;
  • Een klanttevredenheidsonderzoek na iedere uitvaart.

Met deze kwaliteitseisen wil uitvaartverzorging De Laatste Eer u en de andere nabestaanden een goede herinnering laten overhouden aan het afscheid van uw overleden dierbare.

Direct doen
» Bezoek de website van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg